Categories
Business

Ad reinhardt pictura abstractă. 1963

Dar începând din 1906 (ghidată de ceea ce ea a descris ca „forțe spirituale”), unele dintre tablourile ei erau compuse cu spirale și forme organice hotărâte abstract. Întrebări de acest gen sunt lăsate la latitudinea spectatorului pentru a răspunde și a decide. Arta abstractă se desprinde de reprezentarea tradițională a obiectelor cotidiene și a subiectului familiar. Privitorul nu este distras de imagini semnificative, astfel încât mintea este agitată simțind energia și spiritul picturii. Arta abstractă nu reflectă de fapt nicio formă de realism, încalcă regulile.

Pentru a utiliza această regulă, pur și simplu împărțiți pictura în treimi cu linii orizontale și verticale (acestea sunt imaginare pentru că nu le dorim în imaginea finală). Orice obiect care cade de-a lungul uneia dintre aceste linii imaginare sau la intersecția a două linii iese în evidență și devine dominant în compoziția picturii. Compoziția picturii a fost concepută pentru a profita de regula treimilor. Pentru început, culorile pe care le-am ales sunt culori complementare.

La prima vedere acest tablou prezintă o suprafață plană neagră. Dar vizionarea mai lungă dezvăluie mai multe nuanțe de negru și o structură geometrică subiacentă.tablouri abstracte Reinhardt a împărțit pânza într-o rețea de pătrate trei la trei.

De cele mai multe ori fundalul îndepărtat sau prim-planul nu sunt centrul picturii tale. Există, de obicei, un subiect în mijlocul căruia doriți să atrageți atenția. Părțile mai puțin importante ale picturii dvs. pot fi tratate folosind tehnici abstracte.

Cu culoarea și desenul său fauvist, matisse se apropie foarte mult de abstractizarea pură. În Japonia tokugawa, unii pictori de călugărițe zen au creat enso, un cerc care reprezintă iluminarea absolută. De obicei realizată într-o singură lovitură spontană de perie, a devenit paradigma esteticii minimaliste care a ghidat o parte a picturii zen.

Acest proiect s-a încheiat, iar lucrările sunt acum identificate de personalul moma. Pentru privitorul grăbit, pictura abstractă trebuie să prezinte o întunecime netedă. Dar lucrarea deține mai mult de o nuanță de negru, iar vizionarea mai lungă dezvăluie o imagine geometrică abstractă. Cel mai recent articol a fost revizuit și actualizat de alicja zelazko, asistent de redacție.

Prima expoziție de artă abstractă britanică a avut loc în Anglia în 1935. În anul următor, expoziția mai internațională de abstract și concret a fost organizată de nicolete gray, inclusiv lucrări de piet mondrian, joan miró, barbara hepworth și ben nicholson. Hepworth, Nicholson și Gabo s-au mutat la St. Grupul Ives din Cornwall pentru a-și continua munca „constructivistă”. Mulți artiști au experimentat culorile în picturile lor abstracte pe pânză. Expresionismul german, de exemplu, se caracteriza prin paleta sa vie și corespondența lor cu sentimentele umane. Wassily kandinsky, un cunoscut expresionist german, credea că arta ar trebui să funcționeze ca muzica, exprimând emoția interioară fără a reprezenta lumea reală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *