Categories
health

Λάδι μασάζ ανατολίτικου στιλ

Αυτό το φάρμακο συλλάβει ένα άτομο ως μια ολόκληρη οντότητα που δίνει τόσο μεγάλη σημασία στις συναισθηματικές και σωματικές πτυχές όσο σε όλα όσα περιβάλλουν ένα άτομο, συμπεριλαμβανομένου του κλίματος, των κοινωνικών σχέσεων, της διατροφής. Αυτή η φιλοσοφία πιστεύει ότι ένα άτομο θα επιτύχει την ιδανική του κατάσταση υγείας όταν έχει βρει εσωτερική αρμονία και είναι σε ισορροπία με όλο το περιβάλλον του. Από αυτή την άποψη, αυτή η φιλοσοφία κατανοεί την παθολογία ως ανισορροπία ή έλλειψη αρμονίας σε έναν οργανισμό. Το μασάζ Tui-na είναι μία από τις τεχνικές που κάνουν χρήση της ιατρικής παραδοσιακού κινέζικου για να διατηρήσουν ή να ανακτήσουν την ισορροπία ενός οργανισμού. Το μασάζ Ινδονησίας-Ιάβας γίνεται από έναν θεραπευτή χρησιμοποιώντας τα χέρια και τις αρθρώσεις.

Μία από τις πιο ελκυστικές πτυχές της θεραπείας μασάζ είναι η αίσθηση ηρεμίας και χαλάρωσης που μπορεί να φέρει. Σε μια μελέτη, οι ερευνητές χρησιμοποίησαν ένα πρόγραμμα ταϊλανδέζικου μασάζ σε συνδυασμό με ασκήσεις ραβδιού για να μελετήσουν τις επιπτώσεις σε άτομα με αρθρίτιδα στο γόνατο.μασαζ Οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι οι συμμετέχοντες στη μελέτη ένιωσαν λιγότερο πόνο και περπατούσαν με μεγαλύτερη ευκολία μετά το πρόγραμμα των 8 εβδομάδων. Σε αυτό το άρθρο, θα ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στα επιστημονικά οφέλη του παραδοσιακού ταϊλανδέζικου μασάζ και τι να περιμένετε αν επιλέξετε αυτόν τον τύπο μασάζ. Μερικές φορές αναφέρεται ως υποβοηθούμενη γιόγκα, το ταϊλανδέζικο μασάζ εστιάζεται στη βελτίωση της ροής ενέργειας σε όλο το σώμα σας.

Σε αρκετές μικρές μελέτες στις οποίες συμμετείχαν ασθενείς με χρόνιους πονοκεφάλους, οι ερευνητές διαπίστωσαν ότι το ταϊλανδέζικο μασάζ μείωσε την ένταση της ημικρανίας και της έντασης πονοκεφάλους. © 2021 champaka thai massage & spa, κ.λπ. Ολα τα δικαιώματα διατηρούνται. Το Champaka thai massage & spa ®, το χέρι, το λουλούδι champaka είναι σήματα κατατεθέντα της namcor, llc. Κλείστε ένα μασάζ στο καταφύγιο θεραπείας και ξεκινήστε την πορεία σας για αναζωογόνηση. Θα σας υποδεχτεί με το παραδοσιακό ταϊλανδέζικο «wai» και το μεγάλο χαμόγελο.

Όταν εφαρμόζεται σε μασάζ, οι ανοιχτές κατηγορίες μπορεί να είναι αρκετά ευρείες. Στις περισσότερες περιπτώσεις, ωστόσο, αυτά τα είδη διαδικασιών και θεραπειών είναι γεμάτα με αρχαίους ανατολικούς τρόπους σκέψης για την υγεία, την ολότητα και την ευεξία. Συνήθως αυτή η φιλοσοφική εστίαση ξεχωρίζει αυτά τα είδη μασάζ. Οι αρχαίοι τρόποι σκέψης για την ενέργεια των μυών μπορούν να ενημερώσουν τον τρόπο με τον οποίο μια μασέρ αντιμετωπίζει την ακαμψία, για παράδειγμα, και μπορεί να υπαγορεύσει τρόπους τριβής και κυκλοφορίας ενέργειας μέσω των χεριών. Ακόμα κι αν οι πραγματικές κινήσεις και οι ακολουθίες κίνησης είναι παρόμοιες με τα μασάζ από άλλα μέρη του κόσμου, αυτή η φιλοσοφική καθοδήγηση είναι αυτό που συνήθως ξεχωρίζει τις ανατολικές θεραπείες. Το Hotel hospes maricel mallorca σας προσκαλεί να δοκιμάσετε το ανατολίτικο μασάζ.

Το ταϊλανδέζικο έθιμο είναι να πλένετε τα πόδια των τιμημένων επισκεπτών που μπαίνουν στο σπα. Ο θεραπευτής θα μουλιάσει και θα πλύνει τα πόδια σας με απολέπιση ποδιών από ταϊλανδικά εσπεριδοειδή που παρασκευάζεται με ασβέστη καφίρι, άλατα και ταϊλανδικά βότανα. Όταν τελειώσετε θα παρέχονται παπούτσια σπα και ο θεραπευτής θα σας οδηγήσει στην αίθουσα μασάζ. Σας ευχαριστούμε που εμπιστεύεστε τη σαμπάκα στην υγεία και την ευημερία σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *