Categories
techonology

Sms gateway API voor bulk sms en multi

We ondersteunen een breed scala aan sms-integraties van sms smpp, onze multi-channel api en onze eenmalige wachtwoord sms-oplossingen. Neem vandaag nog contact op met ons toegewijde verkoop- en ondersteuningsteam voor meer informatie over hoe onze api kan worden geïntegreerd met uw zakelijke applicatie of software. Een sms-gateway bevindt zich meestal tussen de eindgebruiker die sms-berichten moet verzenden / ontvangen en de smsc van een mobiel netwerk.

Sms die via skype worden verzonden, kunnen zo worden geconfigureerd dat ze worden weergegeven als afkomstig van de mobiele telefoon van de skype-gebruiker. Aol instant messenger versie 5.2 en hoger had ondersteuning voor het gratis verzenden van sms-berichten. Het was voor ons belangrijk dat het systeem dat we kozen veilig was, aangezien onze berichten gevoelige informatie bevatten. De versleutelde stromen in gatewayapi premium voldeden hier perfect aan. Er is iets heel krachtigs aan sms-berichten.

Afhankelijk van het aantal berichten dat u verzendt, kan het gebruik van sms-cloudservices behoorlijk duur worden. Het runnen van uw eigen brevis.online sms versturen via internet Een sms-gateway met een geschikt simkaartplan kan elke maand aanzienlijke bedragen besparen. Geprogrammeerde bots kunnen automatisch handelen door gestandaardiseerde berichten. Ons ontwikkelings- en productieproces bevindt zich in Duitsland, waar we de optimale middelen en gekwalificeerd personeel vinden om eersteklas kwaliteit te garanderen.

Met een technologiestack die honderden sms’jes per seconde verstuurt, is die omslachtige activiteit verdwenen. Geldigheid kan worden ingesteld, tot 72 uur van tevoren, om aan te geven na welke tijd u niet wilt dat het bericht wordt afgeleverd. Opt-outs kan worden ingesteld op true om te vergelijken met uw eigen opt-outs-lijst en de wereldwijde opt-outs-database van textlocal. Uw bericht wordt niet verzonden naar nummers in deze lijsten. Deze parameter mag niet langer zijn dan 918 tekens. Het bericht moet ook url-gecodeerd zijn om symbolen zoals & te ondersteunen.

Na je inschrijving ontvang je een gratis startkrediet, zodat je direct kunt testen. We verzenden via routes van hoge kwaliteit, zodat uw sms snel en betrouwbaar kan aankomen. Onze innovatieve berichtendiensten worden al voor tal van toepassingen gebruikt.

Zo kunnen beeple klanten veel tijd en moeite besparen op bijvoorbeeld telefoongesprekken. Takeaway.Com gebruikt onze sms gateway api om hun klanten op de hoogte te houden van de status van hun bestellingen. Ons platform zorgt voor kwaliteit van dienstverlening en leverbetrouwbaarheid. Software plug-ins en extensies zijn snelle en gemakkelijke opties om de functionaliteit van uw platform uit te breiden. Ze stellen u in staat om onze diensten via plug-and-play-extensies in uw eigen software te implementeren. Gebruik onze voorbeeldprogrammeercode in de taal node.Js om sms-berichten te verzenden via onze sms-gateway api.

Maak uw klanten blij, stuur ze bezorgmeldingen, boekingsbevestigingen, afspraakherinneringen en meer, op het moment dat het er toe doet. Naast onze betrouwbare sms-gateway bevat ons platform tal van andere oplossingen om uw mobiele resultaten te verbeteren. Van mobiele berichten, chat-apps en spraak tot identificatie en betalingen. Met onze sms-api kunt u miljoenen berichten wereldwijd binnen 10 seconden met de hoogste kwaliteit verzenden. Hoeveel bedrijven scheppen op over innovatie, hoewel ze achter de schermen samenwerken met middelmatige sms-leveranciers? Raadpleeg de onderstaande code om te zien hoe gemakkelijk u onze sms api kunt integreren met uw eigen software, crm-applicatie of website in een taal die u al gebruikt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *